Η G4S διαθέτει μία άριστα εκπαιδευμένη ομάδα από ειδικούς φύλακες κι ένα στόλο αυτοκινήτων patrol με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, που περιπολούν προληπτικά σε συγκεκριμένες περιοχές και επεμβαίνουν άμεσα σε κάθε έκτακτη περίπτωση

Η εποπτεία της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών γίνεται με την χρήση Τηλεματικών Εφαρμογών με συστήματα GPS/GPRS μονάδων που έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα οχήματα-patrol του ομίλου.

Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος από τις κινητές μονάδες περιπόλου και η άμεση επέμβαση από τους εκπαιδευμένους φύλακες και τα περιπολικά της G4S είναι το ιδανικό συμπλήρωμα σε κάθε σύστημα ασφαλείας

Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης

Η υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης παρέχεται με επανδρωμένα από ειδικό προσωπικό οχήματα, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί εντός νομού Αττικής. Μετά από τη λήψη σήματος συναγερμού (βλέπε Κέντρο Λήψεως Σημάτων), ο χειριστής του Κέντρου ενημερώνει μέσω τον οδηγό του οχήματος που βρίσκεται πλησιέστερα στο προστατευόμενο χώρο προκειμένου να μεταβεί στο χώρο, καθώς καί την Άμεση Δράση (100). Εν συνεχεία, μετά την άφιξη του οχήματος, διεξάγεται περιμετρικός έλεγχος του χώρου και ενημερώνεται το Κέντρο και η Άμεση Δράση για τυγχόν ίχνη παραβίασης.

Υπηρεσία Περιπολίας

Η υπηρεσία Περιπολίας εμπεριέχει την υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης και περιλαμβάνει επιπλέον τον προληπτικό έλεγχο του προστατευόμενου χώρου τουλάχιστον μία φορά εντός της περιόδου από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί. Το όχημα ενημερώνει το Κέντρο Λήψεως Σημάτων σε περίπτωση που διαπιστώσει πρόβλημα στον προστατευόμενο χώρο.